У Харкові господиня кафе вимагала від двох відвідувачок плату за фото в її закладі. Про це самі дівчата розповіли в співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

За словами дівчат, вони вирішили посидіти в кафе і «зробити пару кадрів одна одної для інсти». Вони сіли на літньому майданчику кафе Petit Paris, розташованого на вулиці Квітки-Основ'яненка, випили кави і приступили до зйомок. В цей час до них вийшла господиня закладу, яка зажадала плату в розмірі 150 гривень.

«Фотографувати на літньому майданчику харківського «Парижа» можна за 150 грн. Такі умови озвучила сама власниця, аргументуючи це тим, що ми прийшли до неї додому, а у неї - свої правила. Нагадаю, що ми стояли на вулиці, і в приміщення, як годиться в умовах нинішнього карантину, навіть не заходили», - пишуть автори посту.

У відповідь господиня обурилася, що вона витратила гроші на клумбу перед кафе, «а ви збираєтеся біля неї фотографуватися». Вона також заявила, що «є фотографом, і сама при зйомках в закладах завжди платить».

Коли дівчата почали посилатися на положення Конституції України, господиня заявила, що їй «пох*р на закони, тому що… в цій країні закони не працюють».

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

«З кожної праски нам твердять про те, що малий бізнес потерпає і потребує нашої допомоги. Яке відношення — така і допомога», - резюмують дівчата, додаючи, що зйомкою в громадському місці жоден закон України не порушили.

«Дивна вона, це ж безкоштовна реклама для її ж закладу», «В принципі, що тут обговорювати, просто тепер на замітку, Petit - будете проходити, проходьте повз. І столики на вулицю винесли, вони не орендують вулицю», «Абсолютно права щодо законів, які в цій країні не працюють!», - коментують ситуацію харків'яни.

Нагадаємо, українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шматки м'яса на асфальт, а потім у шлунок — супермаркет показав всю любов до українського покупця, фото.

Також Знай.uа писав, що Покупець супермаркету хотів поласувати цукеркою, але його випередила личинка - "Весна прийшла..."