Десятки відслужили своє трамваїв розтягнулися на величезній території в Харкові. Відповідну зйомку "кладовища трамваїв" опублікували в групі "Харків 1654" у соціальній мережі Facebook.

Автор публікації розповів, що на початку 80-х років, вблиза кінцевої станції по вулиці Льва Толстого, почали будівництво трамвайного депо, яке отримало назву "Салтівське". Це депо було розраховане на 300 трамвайних вагонів і мала площу в 20,8 га. На той момент це депо було найбільшим на весь СРСР.

Його стан на сьогоднішній день можна побачити на опублікованому ролику. На відео, з висоти пташиного польоту, показано десятки старих трамваїв, які вкрилися іржею через довгий час перебування на вулиці. До того ж, в цьому депо є і трамваї, які все ще працюють, однак їх стан також очікує бажати кращого.

"Територія депо вкрадена Злодієм Кернесом, забудовується багатоповерхівками його ж фірмами, що продають квартири з видом на частину депо , чиновники - корупціонери і всякого роду ід**ти купують - вкладають гроші", "Раніше вважалося найкраще Салтівське депо тому, що було нове і площа була велика.Всередині було знаходитися одна насолода. Там ще на відео серед усього мотлоху показали Т3М з ком депо ( раніше тільки там були такі вагони ходили тільки системою і довіряли такий вагон кращим з кращих. Це вважалося престижно", "Музичний супровід у цьому відео більше підходить до похорону. Салтівське депо начебто закривати не збираються... Чи я щось пропустив?" - написали користувачі мережі у коментарях до відео.

Коментарі до публікації: Facebook Харьков 1654

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Коментарі до публікації: Facebook Харьков 1654

Нагадаємо, раніше харків'янин, під час карантину, здивував перехожих безрозсудним вчинком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві жінка помстилася водієві трамвая за те, що її не впустили в зал.

Також Знай.иа" писав, що жителі Харкова зможуть заощадити на тролейбусах.