Харків'яни помітили, як завідуючу 10 підстанції центру екстреної допомоги Харкова щоранку довозять на машині швидкої на роботу.

Швидка, замість обслуговування хворих, туди-назад долає шлях більш ніж в 20 км, при цьому летить по "зустрічній" з сиренами і мигалками.

Про це розповідає "СолнцеЛикий Харьков" у Фейсбуці.

"Ситуація наступна - прохаванна малыха-завідуюча 10 підстанцією швидкої допомоги Харкова з дозволу дуже х**ового директора центру екстреної допомоги Віті Забашти, кожен день катається на швидкій допомозі на роботу по зустрічній, з сиренами і мигалками. З холодної гори до північної салтівки. Ну щоб на планірку не спізнитися. Ця п'ять однозначно",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Відео знімали на пропускаючі швидку машини.

" а**їти))) бінго", " Розстріляти падлу на**й", " А що так можна було?", "Так там тільки копни... Ця бичка на швидкій, піщинка в океані, хабарів, корупції, людському горі і безлюдяності наших лікарів", " Вся суть держави. Яким треба померти", " Можете кидати в мене камінням, але в рашці чи в білорусі після появи такого відосу дійові особи були б звільнені", " А як на виклик приїхати, так не можуть", " За**ца, а я, як дурень, часом прям спритно так у узбіччя і пропускати, думаю людини мовляв рятують, а тут ось так, мадам на роботу везуть", " В карантин з забитим громадським транспортом при непрацюючим метро всіх співробітників швидкої допомоги потрібно довозити з дому на роботу. Немає у них особистого автотранспорту, а при поточному рівені подяки населення, на таксі теж не покатаєшся", " А як їх можна викликати таксі?)))", - прокоментували харьковчане.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі двірник накинувся на завідувачку дитсадка з ножем - змушувала працювати

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протестів медиків - зважився відкрити рот

Також «Знай.ua» писав, що У Львові відмовилися лікувати тяжкохворого чоловіка - помер удома на очах сім'ї