Втомлені від карантину харків'яни вирішили зайняти себе хоч чимось цікавим (для себе) і не придумали нічого кращого, як покатати одного зі своїх товаришів на даху старенького автомобіля.

Відео "забави" хлопців розлетілося по соціальних мережах і месенджерах, наприклад одним з перших, хто виставив відеоролик був телеграм-канал "Х**вий Харків".

"Нічна ковзанки в GTA рівня ХХ. Чудово, що є*анати в улюбленому місті не переведуться ніколи!",- написали в повідомленні до відео.

На відео видно, як хлопці штовхають авто, поки один з друзів сидить на даху машини. Хлопці намагаються, як можна швидше штовхати залізяку на колесах, але все одно довго це робити у них не виходить. Адже вага у автомобіля не мала.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як кажуть, "чим би дитя не тішилось-аби не плакало".

"Мушлі замість мізків", "Вигідно мати сто друзів, коли грошиків на бензин не вистачає, а хочеться похизуватися ", "треба було на двійку знімати", "рогами землю орють ніщеброди",- коментують те, що відбувається на відео користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лоліта і Бузова "відзначилися" під хіт Потапа, дивні танці обурили українців: "Жах"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом зануджена на карантині громадяни влаштували кошмар мешканця лісу, - "Залиште звірина в спокої!"

Також «Знай.ua» писав, що Закарпатська бабуся осідлала залізного мустанга і бахнула віртуозний дрифт — ось, хто потрапить в "Форсаж 10"