У Харкові почали працювати дитячі садки. 1 червня дітей привели батьки в дошкільні установи, які тепер змушені дотримуватися безліч нових правил у зв'язку з можливістю поширення коронавіруса.

Тепер на вході на територію дитсадка дітей зустрічає медсестра, яка всім вихованцям заміряє температуру безконтактним термометром, дезінфікує взуття і руки. Батьків тепер не пускають на територію дошкільного закладу.

У Харкові відкрилися дитсадки Фото: скріншот

У відповідності з новими правилами вихованці повинні більше часу проводити на вулиці. Спати вони будуть через ліжко, щоб дотримати вимогу соціальної дистанції. Також для харчування дітей довелося змінити і розстановку столів в групах.

Співробітники дитячих садків розповіли, що вони прибрали з ужитку махрові рушники і м'які іграшки. Рушники замінили на паперові. Кожні 4 години вихованцям будуть міряти температуру і записувати в спеціальний журнал.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

В групах, спальнях і інших приміщеннях кожні 4 години проводиться прибирання і дезінфекція. Обов'язковим стало провітрювання. У Харкові в такому режимі відкрилися і працюють 206 дитячих садів.

Варто нагадати, що з 1 червня в Україні стартував третій етап виходу країни з карантину. Зокрема, відновитися робота залізниці, про що сьогодні вже повідомили багато регіони. Також планується відкриття дитячих садків, автошкіл, розпочнеться сесія у ВУЗах. Очікуються й інші послаблення.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що з 1 червня Україна переходить до третього етапу послаблення карантину.

Знай писав, що в Україні можуть дозволити роботу гуртків для дітей.

Нещодавно Знай передавав, що доктор комаровський розповів про вихід з карантину.