У Харкові затримали 8 «збройних» хлопців. Молоді люди попалися на очі правоохоронцям 1 червня в 23:35. Компанія йшла на свято, але в їх кишенях виявилися незвичайні предмети – пістолети, наручники і багато іншого. Про це пише Телеграм-канал Типове ХТЗ.

Як виявилося, поліція виявила при огляді пістолети, магазини з патронами, наручники та інші не надто радісні речі. Однак при більш ретельному вивченні з'ясувалося, що це лише сувеніри і відмінно зроблені макети.

Поліція не стала відпускати молодих людей, а склала протокол, який тепер зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Молодих людей затримали за муляжів зброї в кишенях Фото: Типове ХТЗ

Варто відзначити, що в Харкові відзначилися підлітки після розпиття спиртних напоїв. Вони дійшли до кондиції і накинулися на чоловіка. Жертвою побиття виявився шкільний вчитель історії. Справа прийняло серйозний оборот, так як чоловік сильно постраждав. Відеодокази побиттів вони самостійно зняли на відео і виклали на своїх сторінках в соцмережах.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

У Харкові якість доріг часом обіцяє бажати кращого, але ця вулиця стала першою у всіх відносинах. Мешканці вулиці Сердюка і вдома 38 поскаржилися на недбалість і бездіяльність ЖЕКІВ, керуючих компаній та інших служб міста, так як їх двір і вулиця виглядають, як після бомбардування. Глибокі ями і калюжі майже зливаються в одну.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові школярі побили вчителя історії.

Знай повідомляв, що в Харкові виявили вулицю, забуту комунальниками.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові на вулиці знайшли дворічну дівчинку.