У Харкові затримали шахраїв, які продавали крісло керівника Харківської обласної державної адміністрації. Ціна питання склала 1 мільйон доларів. Про це пише 057 з посиланням на Телеграм-канал 1654 на офіційний сайт ХОДА.

Затримання шахраїв в Харкові Фото: 1654

Операція з продажу посади шахраями проходила в ресторані «Ла-Страда». Домовленості вже були майже досягнуті і перший транш обговорений. Шахраям повинні були передати 100 тисяч доларів за посаду голови ХОДА і за 50 тисяч доларів за посаду начальника податкової.

Як з'ясувалося, продажем посади керівника ХОДА займалися одеські шахраї зі стажем. Тому для їх затримання була організована ціла спеціальна операція СБУ.

Аферисти з Одеси виявилися запеклими вовками у сфері шахрайства. Один з них був 50 років, а другий 70 років. Вони всім і скрізь розповідали, що особисто знайомі з президентом Зеленським та можуть вплинути на рішення тих або інших кадрових питань. Також вони розповідали потенційним кандидатам про те, що вони постійно проводять співбесіди на різні державні посади.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Варто відзначити, що правоохоронці Харківщини стежать за порядком у місті і напередодні затримали компанію молоді. В кишенях виявилося зброю і патрони. Копи вивчили арсенал і прийшли до висновку, що це сувенірна продукція, яка не несе небезпеки.

Нагадаємо, Знай писав, що у Харкові затримали молодь з дивним арсеналом в кишенях.

Знай повідомляв, що в Харкові знайшли дворічну дитину на вулиці роздягненого.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові поліцейський автомобіль зіткнувся з гражданмским, загинули люди.