Харківський бізнесмен Владислав Безрук, відомий на прізвисько "Мамонт", відпочив в Одесі в клубі "Ібіца" на 124 тисячі гривень. Відео розваг він опублікував у соцмережах.

Про це повідомляє 24 канал.

На відеозаписах видно, як Безруков розважається в компанії кількох дівчат в купальниках.

Чек у 124 тисячі гривень бізнесменові виставили у відомому одеському клубі Ібіца, що знаходиться в Аркадії. На фото і відео видно чек і гроші, якими бізнесмен розплатився за вечір в клубі.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Безруков розрахувався готівкою, тому на стіл довелося викласти таку кількість папірців, що не вмістилася б у папку для чеків.

Нагадаємо, харків'яни стали свідками того, як мер Геннадій Кернес пересувається по місту, вірніше на чому їздить і з якою "свитою", яка його охороняє.

Як стало відомо з повідомлення, то мер Харкова Кернес їздить на мікроавтобусі з броньованою капсулою і подвійними дверима. Так само варто відзначити, що крім цього Кернеса супроводжує купа охорони і поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 200 мільйонів євро за будинок короля Леопольда II: Ахметов купив один із найдорожчих особняків на планеті

Як повідомляє портал «Знай.ua» найпотаємніше місце в маєтку Ахметова показали всій Україні, фото спальні олігарха

Також «Знай.ua» писав, що ЗМІ: найвідоміший сім'янин Казахстану Арманжан Байтасов пограбований в Москві хлопчиком за викликом