Харків'яни та жителі області можуть відпочити цього літа незважаючи на закриті кордони. Відпустку можна провести в одному з пансіонатів чи на туристичній базі, яких в регіоні дуже багато. Ці заклади надають сервіс, який мало чим відрізняється від сервісу закордонних готелів 3-4 зірки. Про це повідомляє Депо.Харків.

Дача «Салтів» (Старий Салтів)

Дача Салтів Фото: Депо.Харків

Власники цього готелю обіцяють постояльцям мальовничу природу і чисте повітря. На додаток до природних переваг туристів обіцяють годувати три рази на день, а також готувати їжу на замовлення. Вартість такого відпочинку обійдеться в 300 грн з людини за харчування та 500-800 грн за добу проживання у номері. Вартість проживання коливається в залежності від умов в номері. За ці гроші відпочиваючим пропонують скористатися парковкою, лазнею, мангалом і кухнею.

Фазенда «Виноград»

Ця туристична база розташована на березі річки Сіверський Донець. На території розташовані кілька маленьких будиночків на два постояльця. На території є пляж. Харчування пропонується в ресторані від бази відпочинку. Власники Фазенди обіцяють, що харчування буде свіжим і корисним тільки з продуктів харчування місцевих виробників. Вартість відпочинку в такому будиночку обійдеться у 800 гривень за добу.

Задонецкая дача (Коробові хутори)

Задонецкая дача Фото: Депо.Харків

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ця база відпочинку розташовується недалеко від Харкова. Для постояльців пропонують окремі будиночки з усіма зручностями (кондиціонер і навіть доступ в інтернет). На території є кухня з усіма необхідними пристроями. У будиночках є номери різного класу. Під час відпочинку гості зможуть взяти участь у розважальних заходах. Вартість перебування тут обійдеться в 2000 грн на добу за двоповерховий будинок на 4 людини.

Затока (Старий Салтів)

База відпочинку розташована в сосновому бору, на території є окремі будиночки для відпочиваючих з різним набором зручностей. Також для відпочиваючих пропонується пляж, альтанки, кафе і навіть спортивний майданчик. Триразове харчування обійдеться в 250 грн в добу на людину. Відпочиваючих обіцяють розважати під час відпочинку.

Нагадаємо, Знай писав, що українська співачка MamaRika відпочила в Одесі та поділилася враженнями.

Знай повідомляв, що синоптики расскзаали, де в Україні найтепліша вода.

Нещодавно Знай передавав, що в Туреччині пропонують систему All inclusivе і нові ціни на відпочинок.