Харків'янин розповів свою історію захворювання коронавірусом і про те як його "відфутболювали" лікарі.

Про це Andrew Berkol написав на своїй сторінці в Facebook.

"Цей пост не для того, щоб мене пошкодувати. Це реальна історія з чим ви зустрінетесь, якщо зловите Covid 19 у Харкові",- підкреслює автор.

Харьковчанинина мало того, що ніхто нормально прийняти і призначити лікування не міг, так ще й викликати "скороую", той ще квест.

"Раптово через 3,5 години після виклику до мене приїхала швидка. Зайшла жінка в костюмі космонавта і пояснила що звичайні швидкі можна не чекати, такі випадки передають ковід бригаді - а вона, УВАГА! ОДНА НА МІСТО! По швидкості вони в змозі обслуговувати одну людину за 3,5 години. Багато часу йде на обробку авто і переодягання працівників в захисні костюми",- розповів автор.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, в Вовчанському і північних районах Харківської області епідеміологи виявили різновид коронавіруса: інфіковані ним пацієнти довше є "заразними".

Про це розповіла епідеміолог, завідувачка відділенням особливо небезпечних інфекцій Харківської лабораторного центру Ганна Сухорукова.

"Ми бачимо, що є різні форми. Можливо, це циркуляція різних модифікацій вірусу, так як на окремих територіях дуже багато не тільки хворих, але і людей, які виділяють вірус тривалий час", — розповіла Сухорукова.

За словами епідеміолога, в інших частинах регіону уражені коронавірусом люди частіше мають негативний результат при повторному тестуванні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівські медики розкрили правду про боротьбу з вірусом, пацієнти висмоктали всю кров: "Не вірять, грубіянять". Зараз 60 ліжкомісць для пацієнтів з заповнені 50

Як повідомляє портал «Знай.ua» Китайський вірус не відпускає Прикарпатті - лікарні переповнені, карантин триває.На Івано-Франківщині ослаблення карантину неможливо із-за стрімкого поширення COVID-19

Також «Знай.ua» писав, що Шепетівська центральна районна лікарня завдяки небайдужим людям змогла нарешті отримати сучасне обладнання для лікування хворих коронавірусом пацієнтів