Світ не без добрих людей. Це твердження в очереной раз підтвердили харків'яни. Якийсь анонім залишає їжу для безпритульних біля сміттєвих баків, адже дуже часто в цих місцях бродять безхатьки у пошуках їжі або потрібних речей.

Фотофактом поділилися в групі "Х**вий Харків".

На фото можна помітити, як висить підписаний пакетик з їжею. Той хто його сюди повісив попросив через записку не викидати вміст пакету.

"Раптово хороші люди на Тракторобудівників",- прокоментував автор своє фото.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ким би не була ця людина, але вона займається благою справою.

" Щоб такий хе*ні не було потрібно перейняти досвід європейських країн і вести високі податки для багатих..щоб вирівняти життя для всіх", " Хорошие люди в Х**вому?! Там напевно ка*ахи", " на*ер треба цих трутнів годувати? Вони все одно працювати не хочуть, живуть на те, що знайдуть або те що їм дадуть", " занадто дороге житло..тому спиваються і стають бомжами...",- міркували харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, волонтери Франківська шукають небайдужих громадян для допомоги бідним. Про це написав користувач Олександр Букатюк на сторінці "Спільнота Святого Егідія (Івано-Франківськ)" в соцмережі Facebook. Волонтери в Івано-Франківську, кожну середу і п'ятницю надають бідним їжу (друга страва).

На початку карантину безліч людей приносили їжу, тому її було цілком достатньо. Однак, в даний момент, з-за карантину не у всіх є можливість надати допомогу бідним людям. До того ж, справжньою проблемою волонтери вказали брак людей.

У зв'язку з цим волонтери звернулися до небайдужих людей з проханням про допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі рятують талановитого художника з поламаною ногою - живе під деревом, картини продав

Як повідомляє портал «Знай.ua» Волонтери, які рятують безпритульних, поскаржилися на загрози копів: "Підійде зі спини і штрикне ножем"

Також «Знай.ua» писав, що Волонтер знайдений мертвим, друзі не вірять в "природну загибель": "Такими розчинами зазвичай змивають ДНК"