У Харкові один із закладів пропонує своїм відвідувачам сумнівну послугу – примусовий «душ» під час дощу. Про це повідомляють самі харків'яни в телеграм-каналі «Народний ревізор».

Наголошується, що мова йде про заклад торговельної мережі «Кулиничі», розташованому на Героїв Праці.

«Дощ посеред кав'ярні. У закладі явно протікає дах, але, незважаючи на це, ніхто навіть не думає призупинити роботу і усунути проблему. Замість цього вода потрапляє на робочі поверхні і людей, а ще можна легко послизнутися», - пишуть обурені автори повідомлення.

Харків'яни також припускають, що «мабуть, таким чином відвідувачам пропонують охолоне в спекотні літні дні».

На опублікованих кадрах – приміщення кав'ярні, в якому зі стелі тече дощова вода, на підлозі вона вже встигла зібратися у величезну калюжу. При цьому підлога в кав'ярні вимощений кахельною плиткою, і цілком може опинитися слизьким в таких умовах. Крім того, навряд чи відвідувачам доставляє задоволення дощовий потік, що потрапляє їм за комір.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, Карпати накрили смерчі з градом - страшніше потопу, українці в жаху. Очевидцю відразу довелося бігти до укриття, ближче до скель, так як з неба в добавок до всього на нього почав падати немаленький град.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові гуртожиток юних льотчиків попливло після дощу - швабри замість літаків. Вода стікає по стелі і стінам, далі вона потрапляє в тази і відра, які підставили спеціально для дощової води.

Також Знай.uа писав, що у Харкові "Запорожець-амфібія" підкорив затоплені дороги