СБУ викрила міжнародну групу, яка займалася контрабандою і продажем в Україні лікарських засобів серцево-судинної, онкологічної та репродуктивної груп непідтвердженого походження.

Про це пише пресслужба СБУ.

За даними правоохоронців, незареєстровані в нашій країні медпрепарати учасники групи з Києва та Харківщини нелегально отримували з території Росії і однією з країн Західної Азії, в тому числі через міжнародні поштові сервіси.

фото: СБУ

"Отриману продукцію зловмисники пропонували на спеціалізованих інтернет-платформах і доставляли його замовникам кур'єрами і сервісами експрес-доставки. При цьому зберігання і транспортування лікарських здійснювалося без додержання встановлених санітарних норм, зокрема температурного режиму",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів та зберігання контрабандної продукції правоохоронці вилучили майже 2,5 тисячі упаковок медзасобів сумнівної якості на загальну суму понад 3 млн грн. Також виявлені документи з доказами протиправної діяльності і гроші, можливо, отримані злочинним шляхом. Планується напрямок вилучених препаратів на експертизу.

фото: СБУ

В рамках раніше відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до махінацій.

фото: СБУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Годував" львів'ян героїном: в руки прикордонників догодила "велика риба"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Палений алкоголь "ЛНР" труїть країни ЄС, з'явилися імена покровителів: деталі смертоносної схеми

Також «Знай.ua» писав, що Українці залишилися без популярних ліків: що потрапляє під заборону