У Харкові в одному з відділень "Нової Пошти" стався неприємний інцидент. Там клієнт отримав розбиту посилку і засмутився. Про інцидент йдеться в повідомленні Народного Ревізора.

Чоловік, судячи з усього, є прихильником чинного президента України. Він замовив портрет Зеленського. На пошті йому видали його посилку. Коли він перевірив цілісність, то з'ясувалося, що портрет розбитий.

Одержувач посилки сфотографував розбите скло і порвану упаковку і виклав в мережу. Він також зазначив, що таку посилку йому доставили на відділення №50 у Харкові.

Нагадавши, Знай писав, що в Телеграм-каналі "Народний Ревізор" показали ще одну таку посилку. Українка замовила мед. Ємністю з солодкістю упакували, а на кородбку наклеїли спеціальний знак про те, що тут крихкий предмет. Однак у пункті призначення замовниця отримала місиво з меду та скла. клієнтка показала результат транспортування її покупки.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Також Знай повідомляв, що нова пошта повідомила про зміну графіка роботи. У будні дні відділення відкриватимуться з 8 години ранку, а у вихідні вони працюватимуть у скороченому варіанті з 9 години ранку і до 17 години. На такий графік переведені 250 відділень, в яких приймають і видають вантажі з вагою до 1000 кг.

Нещодавно Знай передавав, що кур'єр Нової Пошти вирішив вкрасти посилку з порога клієнта. Кур'єр доставив посилку, а клієнт оплатив її доставку через онлайн-додаток. Кур'єру потрібна була паперова квитанція. клієнт відлучився роздрукувати квитанцію, а кур'єр в цей час вирішив перелізти через паркан і забрати посилку.