У поїзді, який слідував за маршрутом Харків-Рахів з'явився п'яний чоловік, який злякав пасажирів і вів собі неадекватно. Він вломився у вагон і вимагав його везти до потрібної станції. При цьому він відмовлявся пред'явити квиток.

Про інцидент повідомив Телеграм-канал Kharkiv Jornal. У повідомленні йдеться, що п'яний чоловік накинув на провідника і почав його душити. Потім він почав доводити, що у нього є квиток, якого насправді не виявилося. Замість квитка він пред'явив карту клієнта в смартфоні. Правоохоронці затримали даного чоловіка вже через 15 хвилин після інциденту.

Нагадаємо, що в Укразлізниці нещодавно стався інцидент, який став новиною №1 на всіх каналах. Жінка піддалася нападу і спробі згвалтування. В її купе увірвався невідомий чоловік і почав бити в обличчя кулаком, після цього він її затягнув до себе в купе. Врятувала ситуацію дитина постраждалої. Він закричав, і постраждала попросила піти заспокоїти дитину. Після цього вона втекла в сусідній вагон і попросила про допомогу. Інцидент посилився, коли стало відомо, що провідник і начальник поїзда не хотіли викликати поліцію, так як нападник був без квитка.

Нагадавши, Знай писав, що українці почали розповідати, які випадки нападів у поїздах довелося їм пережити. Дівчата розповіли, як до них приставали чоловіки, що випили і добре п'яні, чіпали за інтимні місця. Також були випадки, коли чоловіки на очах у інших пасажирів намагалися укласти в ліжко незнайомих їм жінок.

Також Знай повідомляв, що Юрій Романенко вказав на наслідки недавнього інциденту в поїзді.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що напад на журналістку в поїзді і спроба її зґвалтування розкрили іншу проблему-беззахисності жінок та інших пасажирів перед зловмисниками.