За словами мера Харкова, фонтан на площі Свободи відкриють на День міста. Про це чиновник повідомив у соцмережах.

"Ми вже почали тестувати його і вдень, і в темний час доби, і результати пробних запусків мені подобаються. Це найбільший в Україні круглий фонтан, його діаметр 36 метрів. Він складається з семи кілець, 150 струменів і обладнаний світлодіодними лампами з незліченною кількістю варіантів підсвічування", - написав Кернес.

Реконструкція бульвару Юр'єва обійдеться бюджету в 48,8 мільйона гривень. За цю суму підрядник повинен буде повністю розібрати асфальтобетонне покриття і укласти нове, а також відремонтувати фонтан і озеленити територію.

На бульварі з'являться майданчики для воркауту та вигулу собак, парк для паркуру, ігрові комплекси та місце для відпочинку дітей з особливими потребами.

Нагадаємо, департамент комунального господарства уклав 6 серпня договір з ТОВ "Укрспецреставрація" з капітального ремонту Харківської набережної вздовж правого берега річки Харків (від пров.Подільського до вул. університетської) на 18600000 гривень.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Згідно з договором підрядник повинен зробити систему електропостачання за 10,6 мільйонів, замінити асфальтобетонне покриття на нові тротуари з гранітної плитки, а також встановити 26 лавок і 50 урн.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Запоріжжі дерево "втомилося" і прилягло на дах авто - водій святкує друге народження

Також портал "Знай.ua" писав Не парк, а кладовище: тернополян не на жарт налякали клумби-надгробки

Також портал "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі чиновники витратять на вигляд зі свого вікна 9 мільйонів