Мер Харкова Геннадій Кернес, який захворів коронавірусом, прилетів до Німеччини на лікування. Зараз харків'яни пригадують меру, як він заявляв про свою турботу про медицину в Харкові, і дивляться на ситуацію з оглядкою на майбутні місцеві вибори.

Як стало відомо,то в ніч на 17 вересня кортеж Кернеса в терміновому порядку доставив мера в аеропорт. Геннадій Кернес прибув у відому клініку "Шаріте" в Берліні, про це повідомив його друг, підприємець Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

Тепер же користувачі соціальних мереж, в основному харків'яни, закидають меру те, що він раніше оголосив реформу галузі медицини в місті і підвищення фінансування лікарень за часів весняного наступу коронавірусу, – але сам все-таки відправився на лікування за кордон, пише "Радіо Свобода".

Кернес, скріншот з відео

Зокрема, в середині березня Кернес заявляв про рішення міськради надати 20,5 мільйонів гривень на посилення харківських лікарень, а ще через день оголосив 2020 рік «роком медицини в Харкові».

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Завдання міста перед жителями-створити якісний, орієнтований на людей сервіс при отриманні харків'янами медичних послуг"– заявляв Кернес тоді.

І тепер йому пригадують ті обіцянки і те, чим вони завершилися в реальності, іноді в досить різкій формі, називаючи Кернеса отриманим від його імені прізвиськом.

"А чому не, як усі в обласну інфекційну лікарню, де панцерні ліжка, де ремонт ще з часів відкриття лікарні, де смачна "здорова" їжа у вигляді супиків, каш.Ось там би він відразу пішов на поправку.Нас Харків'ян там виліковують і ми повертаємося на свої робочі місця", "Ось тому, що можна злетіти і поїхати чиновнику лікуватися в упорядкований світ, саме тому в наших лікарнях ремонт 80-х, і лікарі часто низької кваліфікації", "та Ви чтоооооо?А як же тоді люди в Харкові?Як їм бути ті хто раптом захворіє тією ж хворобою.Під назвою хитрість.Як то дивно з його то імунною системою і захворіти.ДИВНО.Хоча не відомо що болить у Мерв.Ну швидше хитрість", " робимо висновки. У Харкові немає лікарів, немає лікарень."Довіряй справам" показав це для всіх" ," і все таки чиновників треба лікувати в наших лікарнях .Наші лікарі ж не гірше?Тим більше для ВІП лікування безкоштовно", - обурюються харків'яни в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворий Кернес спустив 4 мільйони на клініку в Німеччині: "поки ми лікуємося в клопівниках"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Також «Знай.иа " писав, що Кернес полетів у німецьку клініку в" антикоподібній " капсулі-поранення викликало ускладнення