Харків'яни стали скаржитися, що в 9 поліклініці люди повинні сидіти в черзі на ізолятор з самого ранку.

Про це розповіли свідки в групі "Х.Харків" в соцмережах.

Повідомляється, що більше 30-ти харків'ян з 7-ї ранку змушені сидіти в черзі в ізолятор. А це означає, що підвищується ризик зараження коронавірусом у присутніх, адже туди приходять, ті хто підозрює у себе вірус, або просто простиглі з підвищеною температурою.

Як розповів автор поста, то за весь час його перебування там, медперсонал жодного разу навіть не провів дезінфекцію приміщення. Окремий вхід для хворих ніхто не відкрив, як годиться робити.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Карантин в 9 поліклініці. Черга в ізолятор більше 30 осіб. Люди сидять з 7 ранку. За цей час ніхто жодного разу не прибрав, окремий вхід не відкритий", написав автор під фото.

"М'ясочку натягніть і пе * дитя в неї!"," У Шаріте їх не відправлять?"," А там Адольф сумує", - жартували харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, харків'яни обурені дотриманням карантинних заходів у дитячій поліклініці. Як виявилося, медзаклад не оснащений ні милом, ні антисептиком.

Йдеться про дитячу поліклініку №7. Батьків обурює, що на вході обов'язково міряють температуру, але при цьому в вбиральнях завжди відсутні антисептики і мило. Тобто помити або продезенфікувати руки в місці підвищеної вірусної небезпеки стає неможливим.

"Навіщо вимірювати температуру, якщо в туалеті немає засобів гігієни ніколи!!!",- обурюється автор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі родичам заражених коронавірусом не дають лікарняний, гримить скандал: "а якщо я хворий?". Скандал розгорівся через те, що сімейний лікар відмовився дати лікарняний лист пацієнтці. Жінка звернулася до лікаря після того, як одному з її членів сім'ї поставили діагноз коронавірус.

Як повідомляє портал «Знай.иа» у Тернополі активістка розповіла, що лікар вимагав гроші за проходження медичного огляду для її дочки

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни стали скаржитися, що в 22 поліклініці пацієнтів з високою температурою змушують сидіти в черзі по годині, замість того, щоб відразу запросити на прийом