У Харкові водій легковика розбив кувалдою мікроавтобус, з яким у нього раніше стався конфлікт на дорозі. Про подробиці події повідомив Telegram-канал "Труха", а також співробітники Національної поліції.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався в суботу, 19 вересня, в районі Південного вокзалу Харкова. Водій легкового автомобіля Kia побив кувалдою мікроавтобус Mercedes і його водія.

"конфлікт на дорозі закінчився побиттям кувалдою авто і водія. Винуватець у чорному авто. У водія буса пошкоджена ліва рука",-повідомили в Telegram-каналі"Труха".

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Співробітники поліції підтвердили інформацію. Вони повідомили, що о 8:37 на вулиці Благовіщенській помітили, як невідомий чоловік розбиває мікроавтобус кувалдою. Як вдалося з'ясувати, між водіями стався конфлікт ще на дорозі біля міста Пересічне. Водій "корейця" наздогнав Mercedes у Харкові, після чого витягнув кувалду і почав бити скло.

53-річного водія доставили в Холодногірський відділ поліції. На даний момент правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові чоловік підірвав себе через депресію.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Харковом масштабна аварія залишила село без газу.

Також Знай.иа писав, що у перинатальному центрі Харкова скалічили новонароджену дівчинку.