Хлопець, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом розповів, як йому вдалося врятуватися. Детальніше про це розповідає "Суспільне".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що ввечері 25 вересня під Харковом розбився військовий літак Ан-26 під час планових навчань. На той момент на борту перебувало 20 курсантів Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба, а також 7 членів екіпажу.

Катастрофа забрала життя 25 людей, двом вдалося вижити. Через деякий час один з курсантів помер у лікарні у важкому стані, життю іншого зараз нічого не загрожує. Президент Володимир Зеленський і голова ХОДА Олексій Кучер відвідали бійця В'ячеслава Золочівського, який вижив, і той розповів, як все відбувалося насправді.

"Хлопець розповів, що все відбувалося, як в комп'ютерній грі, що він, коли прийшов до тями, побачив, як горить його товариш, і він допомагав фактично гасити полум'я на цьому хлопцеві, який знаходився вчора в лікарні. І, на жаль, сьогодні помер", - розповів Кучер.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, хлопець не вистрибував з падаючого літака, йому вдалося вижити перебуваючи всередині.

"Він всього не пам'ятає, він втратив на певному етапі свідомість. Після того, як він прийшов до тями, він покинув уламки літака, наскільки нам зараз зрозуміло, і почав гасити полум'я на своєму колезі. Він вижив, перебуваючи в літаку", - сказав Кучер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом, неподалік від міста Чугуїв, розбився військовий літак Ан - 26 при заході на посадку.

Як повідомляв портал Знай.иа, після катастрофи АН - 26 в Україну надійшли слова співчуття з усього світу.

Також Знай.иа писав, що мама курсанта, який був на борту літака, що розбився АН-26, повідомила, що вона відмовляється вірити в те, що її дитини більше немає серед живих.