Інформація про те, що мер Харкова Геннадій Кернес, який перехворів коронавірусом, переніс інсульт і втратив дар мови – не відповідає дійсності. Про це заявили в Харківській міськраді.

Там стверджують, що з Кернесом насправді все гаразд. Інформацію про його тяжкий стан після нібито перенесеного інсульту поширюють "його політичні опоненти".

За словами директора прес-служби міськради Юрія Сидоренка, новини про інсульт Кернеса публікують ресурси, пов'язані з Партією «Опозиційна платформа – За життя».

«Від цієї політсили вчора виступив дешевий клоун на прізвище Родзинський. Він заявив, що у Геннадія Кернеса стався інсульт, сталася втрата мови, і він про це, нібито, точно знає безпосередньо з берлінської клініки «Шаріте». Але де Родзинський, а де "Шаріте". Хто б йому там сказав?»,- обурився Сидоренко.

"Ще раз підкреслюю: ніякого інсульту, ніякої втрати мови у Геннадія Кернеса немає, все це відбувається лише в запаленій уяві його політичних опонентів», - зазначив він.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, раніше в мерії Харкова заговорили про стан Кернеса. Ще 16 вересня мер Харкова Геннадій Кернес полетів до Берліна на лікування. У клініці "Шаріте" його лікують після ускладнень давніх травм, які викликав коронавірус.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Осінь і зима-19 очима лікаря: "буде по 10-12 тисяч хворих щодня"

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус атакував харківські школи: "врятує тільки карантин"