У Харкові жінка звернулася до правоохоронців із повідомленням, що зник її 10-річний син. Про це повідомляє поліція області.

Вона розповіла, що хлопчик пішов гуляти із друзями, проте до півночі не повернувся. Правоохоронці почали розшук дитини, яка зникла посеред ночі.

Після години напружених пошуків хлопця вдалося розшукати – як виявилося, він дійсно грався із іншими дітьми у подвір’ї знайомих, поблизу свого дому. Коли стало пізно, діти вирішили разом заночувати. Про свої наміри неповнолітній не повідомив батькам.

За фактом невиконання батьківських обов’язків матір’ю хлопчика було складено протокол, її притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження. Відомо, що жінка вийшла 2 жовтня і досі не повернулася. Зараз про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відключений.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).