27 жовтня у Варві матері сержанта військової служби за контрактом Миколи Микитченка, який загинув під час авіакатастрофи під Чугуєвом 25 вересня, вручили медаль "За військову службу Україні".

Про це повідомляє Чернігівський обласний військовий комісаріат на своїй сторінці у Фейсбук.

"27 жовтня в приміщенні Варвинської районної державної адміністрації голова установи В’ячеслав Пилипченко та військовий комісар Варвинського районного ТЦ та СП підполковник Сергій Юрченко вручили медаль «За військову службу Україні» матері сержанта військової служби за контрактом Миколи Микитченка, що загинув під час авіакатастрофи під м. Чугуєв 25 вересня", - написано у повідомленні.

Зазначимо, що Президент України посмертно нагородив медалями "За військову службу Україні" військовослужбовців, які загинули внаслідок катастрофи літака Ан-26 Повітряних Сил Збройних Сил України 25 вересня під Чугуєвом.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

фото: Чернігівський обласний військовий комісаріат

фото: Чернігівський обласний військовий комісаріат

Нагадаємо, траурний захід відбувся на базі Миргородського військкомату. Вшанували пам’ять загиблого у катастрофі під Чугуєвом курсанта близькі та родичі Андрія Роспотнюка, представники військових частин гарнізону, органів державної влади та місцевого самоврядування.

На церемонії вручення у Миргородському військовому комісаріаті були присутні військовослужбовці 831 бригада тактичної авіації та представники органів місцевого самоврядування.

Солдата з Миргорода Андрія Роспотнюка посмертно нагородив медаллю «За військову службу Україні» президент України Володимир Зеленський. Медаль отримала мати воїна-авіатора Ольга Панасенко зі словами найщиріших співчуттів присутніх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розкрито причини авіакатастрофи Ан-26, в якій загинули 27 осіб: знайшли "крайнього"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Рідні загиблих під Харковом курсантів отримали по 1,5 мільйона, але біль матерів не заглушать жодні гроші

Також «Знай.uа» писав, що На Львівщині посмертно нагородили загиблих під Харковом курсантів, скорботні матері ридають на всю Україну