Якщо ви любите галушки і любите готувати в горщиках, то неодмінно спробуйте галушки в горщиках з куркою і грибами.
Щоб приготувати галушки, вам знадобиться не так багато інгредієнтів: борошно, куряче філе, свіжі печериці, цибуля, сметана, кефір, рослинна олія.
Інгредієнти:
- борошно - 3,5 склянки
- печериці - 300 г
- куряча грудка - 400 г
- цибуля - 2 шт
- кефір - 0,5 л
- яйця - 2 шт
- сода - 1ч.л.
- сметана - 180 г
- вершкове, або рослинне масло - 30 г
- сіль, перець - за смаком.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Приготування:
1. У глибокій мисці змішуємо кефір, соду, яйця і сіль. Перемішуємо вінчиком.
2. Просіваємо борошно і додаємо до кефіру невеликими порціями для уникнення грудочок.
3. Викладаємо тісто на присипаний борошном стіл і вимішуємо, постійно додаючи борошно. Тісто має вийти еластичним, але не дуже тугим.
Готове тісто кладемо в миску, накриваємо рушником і даємо йому відпочити.
4. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору.
Курячу грудку нарізаємо шматочками і додаємо в сковороду до цибулі і печерицями. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.
5. З тіста скачуємо товсту ковбаску, нарізаємо шматочками.
6. Відварюємо шматочки тіста в підсоленому окропі, поки вони не піднімуться на поверхню води. Виймаємо, даємо стекти рідини.
7. Перекладаємо галушки в горщики, зверху викладаємо гриби і м'ясо. Додаємо масло, сметану і столову ложку води.
8. Розігріваємо духовку до 200 ° C і запікаємо галушки протягом 20 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Курячий суп з часниковими галушками-рулетиками сподобається дітям і дорослим, швидкий рецепт
Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські галушки: традиційний рецепт
Також «Знай.иа " писав, що Щоб він забув про маму, сбацай борщик з галушками: як знайти шлях до серця чоловіка одним блюдом