Харківська міськрада визначилася, як у місті проходитиме "карантин вихідного дня".

Як повідомив прем'єрміністр Денис Шмигаль, рішення про введення нових обмежень було прийнято на засіданні уряду в середу, 11 листопада, передає NewsRoom.

Повідомляється, що під час "карантину вихідного дня" буде заборонена робота барів, кафе і ресторанів, ТРЦ, закладів культури, спортзалів, басейнів, а також непродовольчих магазинів.

Після появи розпорядження мери Рівного та Львова заявили, що не мають наміру вводити "карантин вихідного дня".

Карантин, фото pxhere

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Карантин вихідного дня, на мою думку, - це дурниця. Ми були, є і будемо разом з вами, ніякого нерозумного рішення місто приймати не буде. Якщо влада хоче робити якісь обмеження, то нехай спочатку заплатить гроші людям, компенсації, як це роблять німці, французи та інші країни", - сказав мер Львова Андрій Садовий.

А ось Харківська мерія зайняла іншу позицію.

"Ми не даємо оцінку рішенню уряду, однак будемо дотримуватися його, так воно обов'язково до виконання на всій території України",- заявив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю мерії Юрій Сидоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Продовження карантину: нові правила, обмеження та виплати. За заявою уряду, карантинні заходи в Україні продовжені з метою створення безпечного середовища. Але КМУ планує також "новий повний локдаун".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жарти в сторону: Епіцентр після 72-годинної п'ятниці придумав новий спосіб заробляти на українцях у вихідні. Керівництво торгової мережі Епіцентр змінило своє рішення про роботу в карантин вихідного дня. Там пообіцяли закрити всі магазини мережі на 14-15 листопада і дотримуватися постанови Кабміну.

Також «Знай.иа " писав, що Карантин вихідного дня: Шмигаль жорстко відповів незадоволеним,"навіть в коридорі не покладуть". Новий виток карантину необхідний, оскільки місця в українських лікарнях можуть закінчитися вже в середині грудня.