У Харкові зі слідчого ізолятора зник кримінальний авторитет Вадим Ізотов, більш відомий на прізвисько»Ізот". Його підозрюють у скоєнні кількох тяжких злочинів.

Ізотов був затриманий 12 листопада і перебував під вартою на час розслідування його злочинів. Його підозрюють у крадіжці в особливо великих розмірах, зберіганні зброї, опорі правоохоронцям. Після затримання суд відправив підозрюваного в СІЗО з правом внесення застави в сумі 439 тисяч гривень.

Коли родичі підозрюваного зібрали гроші і сплатили їх в казну держави, адвокат прийшов з паперами в СІЗО, але Ізотова там не виявилося. Співробітники ізолятора заявили, що Ізотов у них не утримується. При цьому пенітенціарна служба спростовує інформацію про зникнення кримінального авторитета.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну. Його знайшли і засудили до ще чотирьох років ув'язнення. 39-річний чоловік був ув'язнений у Райківецькій колонії за майнові злочини. Ув'язнений втік з в'язниці, коли виконував підсобні роботи.

Також Знай писав, що любляча мати в Запорізькій області зробила підкоп заради порятунку сина. На підземний хід у жінки пішло близько трьох тижнів робіт. Жінка встигла за цей час прорити десять метрів тунелю на глибині близько трьох метрів.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці спіймали небезпечного злочинця, який втік з колоніі. у середу, 8 липня, вночі з колонії в Дрогобицькому районі втік злочинець, який сиділа там за вбивство.