Вчора, 25 листопада Полтавський суд повністю виправдав ресторатора Наталію Саєнко, яка збила на пішохідному переході 15-річного підлітка у 2018 році.

Про це передає видання "Полтавщина".

На думку судді Анатолія Савченко, ресторатор не винна в ДТП, адже 15-річний велосипедист виїхав на перехід, тоді як повинен перетинати дорогу з велосипедом в руках. За словами судді, Саєнко не могла уникнути зіткнення.

До того ж за інформацією обвинуваченої сторони, то жінка в момент аварії розмовляла по телефону, але суд визнав це звинувачення недоведеним. Таким чином, з Саєнка зняли арешт майна і водійського посвідчення.

джерело: "Полтавщина"

Популярні новини зараз

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Вбиті горем рідні хлопчика заявили, що "на совісті Саєнка дві смерті, оскільки вранці 24 листопада помер дідусь Артема". Адвокат потерпілих назвав вирок суду " прецедентним" і, разом зі стороною обвинувачення, анонсував подачу апеляційної скарги.

Нагадаємо, аварія сталася в центрі Полтави, 6 листопада 2018 року на пішохідному переході. Там Mercedes-Benz збив 15-річного підлітка, який переїжджав пішохідний перехід на велосипеді. Удар був такої сили, що у машини зім'яло крило і розбило лобове скло.

джерело: "Полтавщина"

Як стало відомо пізніше, то 15 — річного Артема Левченка збила Наталія Саєнко - власниця кількох відомих у Полтаві ресторанів. Поки медики надавали хлопчикові першу допомогу, водій разом з чоловіком, скрутили номерні знаки і видалили відео реєстратора.

Через два місяці після ДТП, 7 січня 2019 року, Артем Левченко помер у лікарні, не приходячи до тями. 9 січня правоохоронці оголосили Наталії Саєнко про підозру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром некерований сміттєвоз зніс дитину, моторошне відео

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги-бідне янголятко, все в сльозах

Також «Знай.иа " писав, що Моторошна ДТП на острівці безпеки в Харкові: лікарі розповіли про стан пацієнтів