Колишній мер Харкова Михайло Добкін відмовився коментувати звільнення Олексія Кучера з посади губернатора президентом Зеленським. Але підтримав прагнення Кучера стати депутатом міськради Харкова. Про це Михайло Добкін заявив в ефірі телеканалу "Наш".

Частину відеоефіру Михайло Добкін опублікував у своєму Telegram.

На думку Добкіна Кучер отримав серйозний досвід за рік, який він відпрацював на посаді голови ХОДА.

"Я вам скажу так-за одного битого, двох небитих дають. Кучер отримав серйозний досвід за той рік з невеликим, який він відпрацював. Рішення президента корисний він чи ні, я не коментую. Але, те, що він пішов в місто - абсолютно правильно. В області йому було б дискомфортно через те що він керівник і йому було б теж позиціонувати...", - заявив політик.

Добкін, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

За словами Добкіна, отриманий досвід Кучера можна використовувати на благо Харкова.

Також політик заговорив і про Кернеса. Зокрема, він не знає, коли Кернес повернеться назад в місто і чи повернеться взагалі.

"Мені невідомо. Я думаю нікому невідомо. Кому відомо, той коментує. Мені невідомо - Я кажу якщо. Якщо повернеться Геннадій Адольфович, то він, я думаю, в міській раді буде використовувати досвід Олексія Кучера на благо міста. Якщо не повернеться Геннадій Адольфович, я буду використовувати досвід накопичений Олексієм Володимировічем Кучером на благо міста Харкова. Ось, що я можу відповісти", - сказав Добкін.

Добкін в ефірі сказав, що чекає повернення "законно обраного мера міста Харкова" і побажав Геннадію Кернесу здоров'я і якнайшвидшого одужання і додав: "якимось чужинцям радіти з приводу неповернення Кернеса не дозволю".

На запитання ведучого, хто такі чужинці, Добкін відповів, що це ті, хто народився в Харкові, але нічого не зробив для рідного міста і в цю ж касту потрапляють і ті, хто не має до Харкова ніякого відношення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "коронував" себе в Харкові, журналісти зірвали маску з Мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес роздав мажорні стипендії і без того казково багатим Добкіну і Фельдману

Також «Знай.иа " писав, що У Кучера вселився Добкін, без Кернеса не обійшлося: "Все х * * ня, Льоша, давай наново"