Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в новому пості музикант торкнувся теми "моменту життя".

Сергій Бабкін, фото: соцмережі

"Мені 42 роки. Я досі складаю. 20 років творчості 5nizza, 18 років творчості Бабкіна. Більше 300 найрізноманітніших пісень.
Будь-який з моїх слухачів знайде одну на свій смак і колір! А все чому? Тому що я різний! Не люблю повторюватися! Багато з цим не згодні, мовляв - Давай "Білі сорочки"!
А Білих сорочок більше не буде, і Солдата не буде, і Скарби більше не буде, і Забери і Де би я - теж не буде?
Знаєте чому? Тому що вони вже були це момент! І він більше не повториться! Буде інший момент, який теж не повториться більше ніколи!!!
Ось ви зараз читаєте цей пост і навіть цей момент неповторний. Завтра буде інший, потім інший..........Всі вони йдуть в стрічку..
Ви цілуєте свою кохану, своїх дітей - такого поцілунку не буде більше ніколи! Будуть інші, але не такі!!", - написав у пості знаменитість.

Бабкін закликає всіх не жити минулим і не репетирувати майбутнє, а отримувати задоволення від життя вже зараз.
Пост знайшов відгук у серцях шанувальників і просто підписників:
" УРА! Тільки " тут і зараз", " Класно! Ти крутий в найкращому розумінні цього слова", " Польща теж слухає Бабкіна Ну, ок, я слухаю всього найкращого! Успіхів!", " Супер людина. Здоров'я та успіхів", " Спасибі за пост! Надихаюся вашим оптимізмом і життєвої енергії!!! Будьте здорові!", " Все правильно!!! Нових творчих успіхів, Сергій", " Добре що ви є".