Дружина покійного Геннадія Кернеса завжди була поруч з чоловіком і всіляко підтримувала його. Любов цієї подружньої пари таїть в собі багато питань без відповідей, скелетів в шафі, скандалів і особистих драм.

І зрозуміло, що після смерті Кернеса Оксана Гайсинская тужить і намагається оговтатися від горя. Разом з нею за улюбленим господарем сумує і спільний пес пари породи курцхаар.

Фото з домашнім улюбленцем Гайсинська виставила в Insta Stories.

Песик виглядає сумним і відчуженим, а оскільки тварини здатні відчувати смерть своїх господарів, то не дивно чому у домашнього улюбленця сумний погляд.

джерело: instagram / oksanag2406

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також, через пару годин після публікації з улюбленцем Гайсинська виставила нову Stories, в якій однією фразою відповіла всім хейтерам покійного Кернеса.

"Тільки шакали можуть штовхати мертвого лева",- сказано в Stories Оксани.

джерело: instagram / oksanag2406

Нагадаємо, Кернес і Гайсинська пережили багато випробувань за час своїх стосунків. Але не дивлячись на це, Оксана залишилася з чоловіком в 2014 році, коли на нього було скоєно замах і перебувала поруч до повного одужання мера. І цей же подвиг Гайсинська повторила і в 2020 році, коли Геннадія Адольфовича відвезли на лікування в берлінську клініку "Шаріте" і поїхала разом з ним. Вона була завжди поруч з чоловіком, аж до його смерті.

Після смерті Геннадія Кернеса Гайсинська опублікувала сумне послання про свого улюбленого чоловіка і зізналася, що їй дуже боляче.

"Кажуть, що немає незамінних людей. Це брехня. Кожна людина незамінний для кого-то. Ти кращий з кращих! Любимо і сумуємо ... боляче дуже",- написала Оксана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни перетворили покійного Кернеса на Прометея: "дав вогню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "яким він хлопцем був..."

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес перетворив пасинка Родіона на "ринкового магната": від студента до мільйонера