Стало відомо про те, що в мережі вирішили з'ясувати, чи можуть пенсіонери вижити на пенсію в місяць. На все чи вистачає коштів.

Таким чином, повідомляється, що станом на сьогоднішній день пенсія становить 1710 гривень. У соціальній мережі Facebook вирішили з'ясувати це, і провели спеціальний підрахунок.

На газ йде приблизно 67 гривень, за світло потрібно віддати 368 гривень, опалення обходиться в 873 гривні.

Квартплата-452 гривні;

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Інтернет - 160 гривень;

Мобільний - 75 гривень.

Разом, йде 1995 гривень, і це тільки за те, щоб просто комфортно жити. Де брати гроші на їжу звідси, на ліки-поки що незрозуміло.

Автор поста пише:»Типовий квест для наших пенсіонерів - виживи, якщо зможеш".

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Чому подорожчає хліб пояснив генеральний директор Асоціації " Український клуб аграрного бізнесу "Руслан Сластьон в ефірі"Україна 24".

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом

Вражаючі кадри з навчання українських десантників опублікувала прес-служба Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.