Пожежа в будинку для літніх людей в Харкові стала трагедією, яка вразила всю Україну. Щоб подібні ситуації більше не повторилися, необхідно провести перевірку всіх закладів аналогічного спрямування в державі.

Про це заявив український політик, громадський діяч Сергій Шахов.

«Виражаю співчуття рідним та близьким загиблих під час пожежі в будинку для літніх людей у Харкові Як голова підкомітету ВРУ з питань цивільного захисту населення, попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, даю слово взяти розслідування страшної катастрофи під особистий контроль!», - наголосив він.

Шахов також закликав ДСНС разом з МВС якнайшвидше провести перевірку всіх будинків для літніх людей в Україні. Адже подібні трагедії не повинні відбуватися у сучасній, цивілізованій країні.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

«Співчуваю родичам та близькім загиблих. Велика біда, коли гинуть люди!», «Співчуваю загиблим... Рідним - ні!», - висловлюють співчуття в коментарях до допису Шахова українці.

«Царство небесне їм. Прийняли таку страшну старість, а потім ще страшніше - смерть... Господи, що ж всюди горять будинки пристарілих? Адже це ваші матері і батьки. Невже ми не заслужили гарну старість? А якими ви, діти, будете в старості і кому ви будете потрібні. Думайте про це зараз і вчіть своїх дітей поважати старість», - додають громадяни.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай.ua що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай.ua писав про те, що в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.