Що відомо про харків'янку, у якої забрали дітей на Римарській. Не хоче визнавати смерть дочки до останнього.

Таким чином, повідомляється, що мешканка Харкова Лідія є матір'ю чотирьох дітей, а до цього ще одна дочка померла в самому дитинстві, це було близько півтора року тому.

У 2009 році жінка народила свою старшу дочку, яку назвала Настею, а ще через п'ять років Мішу. У 2016 році народилася дівчинка Маша.

У 2017 році вони виїхали з Харкова, при цьому сина мати залишила у свого співмешканця. Через суд він встановив батьківство і на даний момент самостійно виховує хлопчика.

У січні 2019 року вона була в Одесі, там і народила двійню. Через п'ять місяців дівчинка померла, а поліція відкрила кримінальну справу за фактом смерті малолітньої дитини, але потім його закрили так як не було складу злочину.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Ні мати ні інші близькі за тілом не прийшли. Він досі лежить в Одеському обласному бюро судмедекспертизи.

Смерть немовляти вона не визнає, і до цього дня говорить про те, що вона просто була викрадена, але в поліцію вона не пішла.

Три інших дитини зараз на обліку, так як опинилися в складних життєвих обставинах. Старша з дівчаток три роки не ходить до школи. До неї зверталися із закликом повернути дитину на навчання, а також оформити соціальні виплати.

Комісія з питань захисту прав дитини в лютому 2020 року подала позов до суду з вимогою позбавити харків'янку батьківських прав.

Раніше портал Знай писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.