Сьогодні, 2 лютого, відбувся суд під час, якого колишній коханій репера Серьоги Поліні Ололо відмовили в апеляції у справі їхніх спільних дітей.

Про це передає ТСН, посилаючись на Ололо.

Конфлікт між подружжям полягає в тому, з ким будуть проживати діти - з мамою або татом. Гучні розгляди між Сергієм Пархоменко і Поліною Ололо тривають майже рік.

Як стверджує сторона репера, Ололо не надала необхідних доказів і суд відмовив у задоволенні скарги на рішення суду першої інстанції. Суд відмовив Поліні в тому, щоб діти проживали з нею до винесення рішення по суті спору.

Поліна Ололо з дітьми, фото: instagram.com/polina_lola

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У свою чергу, мати двох дітей Серьоги і його ексдружина в сторіс своєї особистої сторінки в Instagram також прокоментувала засідання суду. За словами матері дітей, їй відмовили в апеляції, оскільки, за словами репера, вона бачиться з дітьми і постійно спілкується з ними по телефону.

"Відмовили мені в апеляції. Я так і думала, що таким чином завершиться сьогодні засідання, але йшла гідно витримати цей удар. Мені здається, поводилася більш ніж гідно, на відміну від мого опонента. Тому що Сергій поводився жахливо, по-хамськи, грубив суддям, кричав як завжди, це його звична поведінка. Відмовили, бо Сергій стверджує, що я бачуся зі своїми дітьми. Стверджує, що я з ними постійно на зв'язку",- розповіла Поліна Ололо у своєму Instagram .

За словами дівчини, наступне засідання у цій справі призначено на 23 березня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо благала про допомогу через трагедію з дітьми: "Прошу кожного небайдужого"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Екс-кохана Серьоги відкрила правду про зради і побиття репера: "по голові ніби стрибали"

Також «Знай.иа " писав, що Агресивна поведінка Серьоги перетворює його дітей на сиріт-колишня дружина розповіла про все