Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram , де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз телеведучий поділився довгоочікуваною для багатьох фанатів новиною про те, що вже цієї суботи, 13 лютого о 18:30 2021 року, на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра "Світу навиворіт" з Пакистану.

"Ну а ми з @dmytryiev_aleksandr знову в експедиції. У рідній стихії: тропіки і гори, десятки інтерв'ю, тисячекілометрові переїзди, ранні Вильоти, зйомки світанків, нерідко сон по 3-5 годин, кожен день емоції і адреналін. Життя на максимальних оборотах. І максимально навиворіт. Загалом все, як я люблю. Адже тільки коли "горять" очі - те, що ти робиш, виходить справжнім. Добре, коли улюблене хобі і робота збігаються",- розповів Дмитро Комаров.

Також мандрівник розповів, що вийшов на вечірнє фотовідеополювання зі своєю "гарматою", яка є для нього "найкращою іграшкою" і робочим інструментом одночасно.

"P. S. Для мене фотовідеопушка - найкраща іграшка🤣 і робочий інструмент. Разом",- написав Комаров.

"Я мрію з вами познайомитися, і подорожувати по ваших стопах, ви мої кумир і ви найдобріша людина на цьому світі", " спасибі, надихаєте на незвичайні добрі справи!", "Діма, вдалих зйомок, відмінного настрою і крутих вражень!!! Найголовніше-бережіть себе!", "Будемо чекати"," Ось це прилад", " Діма, ви з Сашею просто кращі!!!! Обожнюємо вас 😍, смакуємо нове і цікаве!",- писали в коментарях фоловери.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров з "Світу навиворіт" видав, з чим зіткнувся в найнебезпечнішій країні світу: "притупляє страх"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щасливого Комарова з "Світу навиворіт" з головою присипало снігом: "як я і просив"

Також «Знай.иа " писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" вирушив за кордон без української гордості: "не потрапило у валізи"