Харків'ян чекав неприємний "сюрприз" у поїзді Харків-Трускавець. Пасажири зазнали атаки клопів.

Про це розповіли очевидці в телеграм-каналі "ХС | Харків".

Повідомляється, що харків'ян покусали клопи, поки ті їхали в Трускавець з Харкова.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Передплатники передають привіт з поїзда Харків-Трускавець. Щоб не нудно було їхати, всю дорогу їх розважали клопи",- йдеться в повідомленні.

"Поїхали оздоровитися... З таким транспортом бухати корисніше для здоров'я ніж на відпочинок їздити", " клопи це звичайно пі... Мене один раз теж покусали але набагато більше було пішов до дерматолога три дні по одному уколу кололи і 10 днів маззю мазав, веселого мало...І це все було влітку", "Один раз "зіткнулася" з клопами на знімній квартирі. Це було страшніше, ніж таргани і навіть миші", "митися потрібно )) а не на клопів грішити)", "+ одна фобія) скільки катався на поїздах, навіть і не думав, що таке може статися", "найважливіше - не принести собі додому клопів", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'ян у метро атакують мерзенні кровососи, на ногах немає живого місця-джинси не врятують. У метро Харкова дівчину покусали клопи. Вони оселилися в лавці, і відразу напали на неї, як тільки вона сіла.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Клопи у вагонах і таргани в голові: скандал з "Укрзалізницею" отримав продовження. "Укрзалізниця", в черговий раз пробивши дно своїм дивовижним сервісом, продовжує нехтувати виконанням обіцянок, які дають її представники.

Також «Знай.иа " писав, що "Люксова" поїздка від " Укрзалізниці "перетворила подорож на пекло:"повинна ловити всю ніч". В одному купе вагона люкс з клопами - поїзд "Рахів-Київ" зустрічав пасажирів з кусючими комахами.