У підземці Харкова продовжують виписувати штрафи пасажирам, які нехтують заходами карантину і знімають маски.

Наприклад, сімох порушників масочного режиму виявили при перевірці на станції метро "Холодна гора". Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області.

Крім того, з харків'янами на станції проводили роз'яснювальну роботу і давали рекомендації щодо дотримання заходів для попередження поширення коронавірусу.

А з Чернігівської області прийшли доволі дивні новини. Так, хлопець заявив поліцейським про вбивство свого вітчима. Все це для того, щоб хтось приїхав і розчистив від снігу дорогу до його будинку. Інцидент стався в селищі Грибова Рудня.

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.