Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram , де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз Комаров поділився неймовірними видами історичної області на території Пакистану.

Цього разу мандрівник зупинився на історичному регіоні на узбережжі Індійського океану - Белуджистані. Туди він потрапив під час подорожі по Пакистану.

Комаров зазначив, що потрапити в Белуджистан не так-то й просто: іноземцю потрібен супровід і озброєний конвой, журналісту ще й спеціальні дозволи. Крім цього, регіон вважається одним з найнебезпечніших в країні (велика його частина), але в той же час неймовірно красивим.

"Белуджистан - один з найцікавіших регіонів з неймовірною культурою. І неймовірним туристичним потенціалом. Якщо місця, в яких ми побували, підготують для туристів і відкриють для вільного відвідування - там будуть мільйони туристів. Але у нас з вами є унікальний шанс побувати там першими🙂 Паломники, які сповідують суфізм - містичну течію ісламу - вірять, що саме в цих місцях зустрілися Адам і Єва (в Корані, як і в Біблії, вони - перші люди на Землі). Мусульмани, як і християни вірять, що від всесвітнього потопу людство і всіх живих істот врятував Ной, побудувавши Ковчег (в ісламі Ноя називають пророк Нух)",- розповів телеведучий.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Комаров розповів, що побачив містичну печеру, в якій знаходиться камінь - предзнаменователь кінця світу. Адже як вірять паломники, коли цей камінь торкнеться стелі печери - настане армагеддон.

"Камінь реально зростає. Факт. Відчуття в печері нереальні. Ми з Санею вилазили її вздовж і впоперек у пошуках таємних ходів.
Ну а на Заході стали одними з перших, якщо не першими іноземцями, які піднялися на вершину фантастично красивої гори, в якій є "вушко" - величезний отвір, за яке за легендою суфіїв Ной кріпив якір Ковчега, коли причалив. Якщо раптом коли-небудь життя занесе вас в ці місця-попереджаю, що краще мати спорядження для скелелазіння і організувати страховку. І не намагатися їхати без супроводу. Точно скажу одне - місця реально божественно красиві. До мурашок",- розповів Дмитро про свою подорож.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров з "Світу навиворіт" показав молоденьку дружину в хустці: "любов окрилює"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаров зі " Світу навиворіт "показав заробітчанам, що не все так солодко:" вперше довго..."

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав гормони радості на Мальдівах