У лікарні Харкова після чотирьох місяців у комі померла жінка, яку на проспекті Науки збив автомобіль на острівці безпеки.

Про це повідомив депутат міськради Ігор Черняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Цієї неділі в лікарні померла Тетяна - дівчина, яка постраждала в ДТП на проспекті Науки на початку листопада минулого року. На жаль, не дивлячись на всі старання, медикам не вдалося її врятувати! Будемо домагатися максимально можливого покарання для винуватця ДТП! Царство небесне і вічна пам'ять!",- написав Черняк.

Водієві Алі Хенді оголосили підозру за статтею 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху"). Наразі фігурант перебуває під вартою з правом внесення застави в 10,2 мільйона гривень. Його також притягнули до відповідальності за п'яне водіння у вересні того ж року.

Нагадаємо, у Харкові автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 22-річний громадянин Єгипту зніс кілька пішоходів, що знаходяться на острівці безпеки на пішохідному переході.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Інцидент стався близько 16:10 в суботу, 7 листопада, на проспекті Науки в Харкові. За попередньою інформацією, 23-річний водій легкового автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на острівець безпеки на пішохідному переході.

У ДТП постраждало троє людей: 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і жінка віком близько 50 років, яка впала в кому і не приходила до тями протягом чотирьох місяців. Сьогодні стало відомо, що вона померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом подружка Зайцевої влаштувала страшну ДТП, смерть на місці: працює в податковій

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові іноземець збив людей і відбувся легким переляком: життя людей оцінили в 10 тисяч

Також «Знай.иа " писав, що У Києві таксист зніс зупинку з людьми, двоє загиблих-летів, не розбираючи дороги