Стало відомо про те, що під Харковом сталася серйозна аварія. Понівечені машини були розкидані по всій дорозі.

Таким чином повідомляється, що сталося це в четвер, 25 лютого. На трасі Зміїв-Мерефа зіткнулися автомобілі. Про це розповіли очевидці в соціальних мережах.

На ролику помітно, що автомобілі розбиті на шматки, і їх розкидало по всій дорозі. Вантажна "Газель" злетіла з дороги, і на місце прибула карета швидкої допомоги.

На щастя, за попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Дорога зараз дуже слизька, тому водіїв просять бути більш обережними, дотримуватися швидкісного обмеження, і тримати дистанцію. По можливості краще залишити автомобіль вдома.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму.

Як повідомляв Знай.uа, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).