Після захоплення більшої частини Сумського ринку, екс-глава Харківської області Михайло Добкін намагається забрати під свій контроль і інші ринки Харкова, повідомив «Insider News».

За словами ЗМІ, після смерті Геннадія Кернеса Михайло Добкін почав застосовувати рейдерські схеми для захоплення ринків Харкова. «На даний момент екс-губернатор віджав більшу частину Сумського ринку. Але цього йому виявилося замало. Добкін збирається провести рейдерське захоплення Центрального ринку, а також ринку на Студентській, Новосалтівського, Холодногірського, Кінного, ринків Павлово Поле і Соллі - плюс. А це близько 70 тис. торгових місць і більше 100 тисяч працівників, які стануть безробітними», - зазначило видання.

Там нагадали, що Добкін раныше вів боротьбу за Сумській ринок з Олександром Фельдманом. Тепер же Фельдман разом з ситуативним союзником Добкіним вирішив виступити на противагу наступнику Кернеса в.о. міського голови Харкова Ігорю Терехова.

«Заради власної вигоди Михайло Добкін справдешній змінює масті: зовсім недавно він публічно підтримував Геннадія Кернеса в питанні «Барабашово» і Сумського ринку в боротьбі з Олександром Фельдманом, а зараз тисне йому руку. Нічого особистого - «тільки бізнес»», - написав автор статті.

При цьому Фельдман і його компанія «Концерн АВЕК» є фігурантами низки скандалів, пов'язаних з управлінням ринку «Барабашово». «Договір, який уклали з «Концерн АВЕК», виявився незаконним. Податки в міський бюджет не сплачувались. Багато підприємців кинули свої торгові місця через фізичне протистояння. Б'ють скла, відключають електрику. І так два роки», - навело ЗМІ слова одного з підприємців ринку.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

«Схоже, Михайло Добкін вирішив остаточно вбити харківські ринки, а разом з тим залишити десятки тисяч людей без роботи», - констатувало видання.