Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить у своїх соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram співачка разом з коханим розіграла сценку, де Аліна була парфумером, а Роман - її клієнтом, який шукав особливий аромат. Красуня запропонувала коханому справжній екслюзив з незвичайними нотками, колаборацію з декількох запахів: тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрого собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки.

Коли ж Полянському запропонували оцінити аромат, той зазначив, що це просто огидно. Згодом актор зізнався, що запах здається йому знайомим, а сам аромат виявився анісом - дійсно рослина дуже своєрідна, проте вважається корисною, з ннею навіть роблять драже.

"У мене є ексклюзивний аромат, це колаборація декількох запахів... Тут запах тижневих шкарпеток з-під дивана, штанів далекобійника, мокрої собаки, квартири дідуся і гнилої картонної коробки! Оцініть..."

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу