У суботу, 17 квітня, в ефірі 1+1 вийде свіжий випуск "Світу навиворіт", в якому глядачі поринуть в дивовижну атмосферу пакистанського мегаполісу Карачі.

Щоб зустрітися в одним з унікальних місцевих жителів, ведучий Дмитро Комаров побуває в місцевому зоопарку, де на гігантській території живе понад 800 тварин. Але приваблюють сюди мешканців не ведмеді з вовками, а персонаж, в існування якого складно повірити - наполовину людина - наполовину тварина.

У міфології часто згадуються істоти, які поєднують в собі частину тіла тварини і людини: русалки, кентаври, мінотаври, сфінкс. Але в Пакистані є свій аналог. Тут вірять, що це не легенда. Побачити цю істоту можна, просто купивши квиток в зоопарк.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Важко повірити, але в наші дні тисячі жителів приходять сюди кожен день, щоб побачити незвичайну істоту. Цей унікальний "житель" зоопарку - наполовину людина-наполовину лисиця. З ним можна поговорити і навіть загадати бажання, яке, як вірять пакистанці, обов'язково здійсниться", - розповів Дмитро Комаров.

Раніше ми повідомляли, Комаров з "Світу навиворіт" показав молоденьку дружину в хустці.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Комарова знайшла застосування талантам, поки чоловік у відрядженні.

Також "Знай.uа" писав, що молоденька дружина Дмитра Комарова показала, як відривається без нього.