Харківський депутат і кандидат у мери міста Ігор Черняк поскаржився на чинну владу Харкова. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ігор Черняк розповів, що вже 5 років перебуває в опозиції і за ці роки бачив безліч різних вчинків міськради покійного Геннадія Кернеса. Однак нинішній глава Харкова Ігор Терехов здивував чиновника ще більше.

За словами Черняка, на старті каденції Ігор Терехов заявив, що міськрада Харкова стане ще більш відкритою і демократичною, але на ділі все зовсім не так. Депутат підкреслив, що головний чиновник з ВО земельних питань ХГС Олексій Калина відмовився відповідати на питання щодо виділення землі в місті.

"У мене цих питань було більше 20! За так званою "сортирною схемою" виділення землі, по узаконенню кіосків, що стоять біля виходів метро, по забудові нового мікрорайону на Салтівці (перересток Валентинівської і світлої), по порушенню генплану, по порушенню історико-архітектурного опорного плану, по будівництву багатоповерхівки на перехресті Ювілейного з Гвардійців-Широнінців і багато, багато іншого. Засідання комісії розпочалося о 13.00, а вже о 13.05 всі питання (понад 150 пунктів) були розглянуті." - написав Ігор Черняк.

Після цього депутат зазначив, що при Геннадії Кернесі не було такої ситуації і додав, що за останні місяці ставки міських чиновників зросли в 2-3 рази. У зв'язку з цим Черняк звернувся до Терехову з питаннями про те, що відбувається.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Ігоре Олександровичу, у мене одне питання, я його відразу в паблік озвучу, якщо можна: "Якщо таке діється ще до виборів, ось прямо напередодні, то що буде після?""- додав Ігор Черняк.

Публікація Ігоря Черняка: Facebook
Публікація Ігоря Черняка: Facebook

Нагадаємо, що киян залишать без гарячої води: Кличко назвав дату

Як повідомляв портал "Знай.uа", Великдень та Вербна неділя у" червоному " Львові: Садовий розкрив карантинні нюанси

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків звернувся до "помаранчевих" франківчан: "Можемо опинитися в червоній"