У ніч на 20 квітня в Київському районі Харкова згоріли дві автівки, які належать співробітникам видання "Время Добкина". Поліція установила, що це підпал - палії попередили власників про "шкоду сепаратизму".

Подробиці повідомляє Національна поліція Харківщини.

"Невідомі зловмисники підпалили два автомобілі і поруч поставили вінки з написом "Сепаратизм шкодить здоров'ю". Про пожежу в автомобілі Subaru Legacy, припаркованому по вулиці Борткевича (в районі Гідропарку), повідомили о 3.28 години ночі", - йдеться в повідомленні.

У Харкові підпалили автівки співробітників Добкіна, скріншот відео

На момент прибуття рятувальників вогонь охопив чотири квадратних метри автомобіля. Пожежу повністю загасили через годину, однак автівки вигоріли ущент і навряд чи вдасться їх врятувати. На кадрах видно, що невідомі залишили поруч з бордюром вінок зі стрічкою з написом "Сепаратизм шкодить здоров'ю".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У Харкові підпалили автівки співробітників Добкіна, скріншот відео

У виданні "Время Добкина" визнали, що постраждалі машини належать їхнім співробітникам.

"Провокатори підпалили два автомобілі, що належать співробітникам видання "Час Добкіна". До під'їзду житлового будинку, біля якого підпалили автомобілі, принесли похоронні вінки, а стіну понівечили написом з погрозами. Власники підпалених машин-співробітники редакції, що займаються адміністративними питаннями і дистрибуцією. У "часі Добкіна" впевнені, що підпали машин пов'язані з систематичними провокаціями на адресу видання з боку політичних опонентів. Зловмисники неодноразово нападали на волонтерів видання, використовуючи при цьому різні методи тиску: обливали зеленкою, різали і рвали одяг, погрожували зброєю, застосовували фізичну силу. Інцидент із зеленкою досі розслідується поліцією за статтею "хуліганство", — резюмували в офіційному релізі.

Нагадаємо, що Кличко продовжив локдаун у Києві до 30 Квітня

Як повідомляв портал "Знай.uа", одружений Марцінків заблукав між двох красунь: "Який милаш"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові продадуть броньованого "монстра" Кернеса