Популярний український телеведучий Дмитро Комаров розповів подробиці своєї поїздки в Пакистан. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Про Пакистан багато міфів. Коли приїжджаєш в цю країну і проводиш там тривалий час, стає зрозуміло, що багато чого в Інтернеті – не правда, не зовсім правда або перекручена реальність», - підписав співак знімок на своїй сторінці.

"Наприклад, можна побачити дівчину в джинсах, з непокритою головою. Що це? Виключення з правил або нове віяння? Адже в інтернеті пишуть не так. Всіх дуже цікавить життя жінок в Пакистані. Чи по своїй волі носять хіджаб? Які права мають? І найголовніше-чи комфортно жінці в консервативному світі?» ,- додає він, зазначаючи, що стереотипи змушують людей робити не завжди правильні висновки.

Комаров додав, що, незважаючи на те, що Пакистан є однією з найсучасніших держав мусульманського світу, більшість населення все ж дотримується консервативних законів.

Наприклад, шлюби тут укладаються за договором між батьками, а спілкуватися з жінками без присутності чоловіків з їх сім'ї заборонено.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

"Випуск - про любов. Про те, що якщо любиш – то можна подолати будь-які складнощі і бар'єри. Ми розповімо фантастичну історію кохання Ясмін і Ясін. Це готовий сценарій голлівудського фільму! А ви знали, що в Пакистані перед весіллям укладається контракт, де чітко прописується, що чоловік передає дружині: скільки золота, землі, нерухомості і т. д? І чому жінки вважають хіджаб найкращим і зручним одягом?",- пообіцяв він.

"Якщо ці жінки відчувають себе щасливими, то правила в одязі не мають значення», - відзначають в коментарях.

Нагадавши, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав найдивовижніші місця України: "Пишаємося!". Дмитро Комаров покаже шанувальникам неймовірні куточки України.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" побився з чемпіоном по кушті: "Величезні мужики". Дмитро Комаров відправився на тренування небезпечного, але популярного в Пакистані виду спорту

Також " Знай.ua " писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав українцям унікальні Карпати: так пахне Гуцульщина. Дмитро Комаров провів унікальну екскурсію Карпатами