У вівторок, 11 травня, харків'янка Марта Федіна виграла Чемпіонат Європи з синхронного (артистичного) плавання, який проходив у Будапешті.

Про перемогу на European Championship 2021 розповіли в пресслужбі ХОДА, це ж і сама Марта повідомила підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Українка набрала 91.8445 балів і отримала золото. На другому місці опинилася плавчиня з Греції Євангелія Платаніоті (89.2897 балів), на третьому - білоруска Василина Хондошко (89.2897 балів). Марта сказала, що виступ потрібно все ще допрацьовувати до ідеалу, однак це один з кращих її сольних результатів і вона дуже задоволена. Крім цього дівчина разом з Анастасією Савчук вийшли у фінал довільної програми дуетів, який пройде 14 травня.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Президент України Володимир Зеленський на офіційній сторінці в Instagram привітав Марту та інших спортсменів.

"Знову перші. Українці завоювали два "золота" на чемпіонаті Європи з водних видів спорту. Марта Федіна стала чемпіонкою Європи в артистичному плаванні. А Олексій Середа і Ксенія Байло отримали "золото" в змішаних стрибках з 10-метрової вишки. Пишаємося досягненнями наших спортсменів!", - написав Зеленський.

Раніше повідомляли, Ломаченко-Накатані: українець провів тренування в стилі Роккі на березі океану.

Як повідомляв Знай.uа, харків'янин пішов по стопах Білодід і привіз "бронзу" Європи: ось як потрібно робити кидок.

Знай.uа писав, колишня олігарха Онищенка Різатдінова розповіла про період, коли не любила своє тіло: "дуже сильно лякало".