Судячи з документів, під Харковом уже збудовану трасу мають збудувати ще раз, витративши на це чималу суму. Як на ситуацію відреагували правоохоронці, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.
Сюжет можна переглянути за посиланням.
Відрізок траси М-03, від Харкова до села Гракове, нещодавно потрапив у поле зору прокуратури. Правоохоронці виявили підозрілий договір на закупівлю ремонтних робіт, вартістю понад 138 мільйонів гривень.

Ідеться про капітальний ремонт ділянки від 506-го до 553-го кілометра. Тендер на закупівлю робіт проводила обласна служба автомобільних доріг. Виграла його компанія, яка викликала у правоохоронців багато підозр.
«Підприємство, відповідно до вимог, не надало документів, які підтверджують можливість доставлення необхідної бетонної суміші. Також не надало документів, що підтверджують наявність відповідної техніки та технологій», — зазначив речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

А водії взагалі не розуміють, навіщо ремонтувати цю дорогу, адже зовсім нещодавно тут проводили ремонтні роботи. Попри це, фірма-підрядник уже розпочала роботи.
«У цій ситуації підприємство на власний ризик здійснює ці роботи. Якщо суд визнає це як незаконний договір, підприємство має забрати виконані роботи та повернути сплачені кошти», — додав Дмитро Чубенко.

У прокуратурі скерували позов до господарського суду, а в обласній службі автомобільних доріг зазначили, що їхні юристи готуються до «війни» в суді.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.