Кілька років тому в Харкові комунальники облаштували зону для пішоходів, пожертвувавши комфортом водіїв. Тротуар готовий, а от дороги відтоді просто не стало, через що власники "калічать" свої автомобілі.

Фото, зроблені одним з постраждалих харків'ян, публікує Telegram-канал "ВЕХА".

"Це дорога до житлового будинку. Пару років тому зробили тротуар, а дорогу ушатали. Сама історія така, що заїжджаючи до будинку було забито колесо + пошкодження кузова. Після події була викликана поліція яка хотіла впаяти адмінку за порушення ПДР.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Заявку на ремонт дороги робив у травні 2020, а віз і нині там!
Може після прочитання цього поста можновладці в особі в. о. Гоші Олександровича наведуть порядок! Вул. Любові Малої між будинками 18 і 24",- йдеться в публікації.

Нещодавно у Харкові комунальники кинули ремонт труб на половині готовності, змусивши городян скакати через ями і трамвайні колії. На оприлюднених кадрах-переритий тротуар, яма і огороджувальна стрічка. Через недбайливих комунальних ремонтників городяни змушені обходити місце робіт по трамвайних коліях, наражаючи себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.