Група Океан Ельзи і популярна українська реперша Alyona Alyona записали спільний трек до Дня захисту дітей. Про це виконавці розповіли в ефірі шоу "Сніданок з 1+1".

Святослав Вакарчук та Alyona Alyona в ефірі шоу "Сніданок з 1+1" розповіли про новий спільний трек під назвою "Країна Дітей".

Святослав Вакарчук розповів, що ще в жовтні говорив зі своїм другом, українським поетом Сергієм Жаданом, який запропонував співакові написати пісню за мотивами його вірша про 15-річного Данила Дідика, який загинув під час теракту на Марші єдності в Харкові в 2015-му році.

Святослав Вакарчук та Alyona Alyona кадр з ефіру Сніданок з 1 + 1: YouTube
Святослав Вакарчук і Alyona Alyona кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YouTube

Вірш дуже зворушив Святослава Вакарчука і він написав пісню за його текстом. Пізніше він побачив, що пісня має хіп-хоп мотиви, тому він вирішив залучити Alyona Alyona.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Мені відразу прийшла в голову геніальна, мені здається, колаборація з Оленою, оскільки вона, по-перше, прекрасний виконавець цього жанру, а по-друге, це ж її альтер-его - вона дитяча вчителька" - сказав Святослав Вакарчук.

Крім виконавців у кліпі знялися діти, які постраждали від війни на Сході України. Відео вийшло дуже емоційним і відразу ж торкнулося сердець українських слухачів.

Нагадаємо, що Тіна Кароль і Дан Балан не змогли стримати почуттів: "Закоханий в неї таємно"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова, Кароль, Осадча та інші: топ зіркових суперблондинок, які закохали в себе Україну

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських у крихітному бікіні похвалилася пишними стегнами: "Яка пристрасна"